10-й ювілейний Велодень у Полтаві

  • 29.05.2017

28 травня 2017 року в Полтаві відгримів 10-й ювілейний Велодень, який традиційно взяв свій старт біля пам’ятнику "Слави" в центрі міста. Туди з’їхались майже всі велосипедисти Полтави, яких було близько тисячі.

Як правило, учасники параду їздили по кільцевому маршруту, проте цього разу обрали інший шлях: Корпусний Сад - вул. Європейська – вул. Сінна – вул. Соборності – вул. Зінківська – вул. Яківчанська – вул. Січових стрільців – дендропарк «Футбольне поле». Кінцевою зупинкою велопараду був Полтавський Дендропарк, на полі якого розгорнулась основна частина свята.

Відкрили концертну частину гурт «Live drums», які шаленими бітами та драйвом зустріли учасників велопараду та дали їм неймовірний заряд позитиву і енергії. По закінченню виступу першого колективу розпочались конкурси, які захопили всіх велосипедистів – від дітей до дорослих. Слід відмітити, що цю подію не залишила без уваги місцева влада, яка усіляко сприяла організації ювілейного Велодня. Перед стартом кожен учасник пройшов реєстрацію, яка дозволила взяти участь у розіграші п’яти спортивних велобайків та найочікуванішого подарунку: 20-ти квитків на концерт  гурту «Океан Ельзи» від міського голови Олександра Мамая.

Далі на сцену вийшов запалювати всім відомий Едуард Приступа «Діля», під виступ якого, незважаючи на пекуче сонце, танцювали фактично всі учасники свята.

Протягом дня на території свята працювали фудкорти. Учасники та гості свята мали змогу спробувати смачні бургери від «Papa Burger», неперевершені полтавські галушки від «Комори», смачну каву від «My Kava» та  неперевершену кашу від шеф-кухаря ресторану «Провінція» Тимофія Гайового.

Завітали на наше велосипедне свято зі своїми виступами такі імениті полтавські рокери як «Трансформер» та «Онейроїд», під пісні яких до сцени підтяглись вже всі гості.

Драйв та веселощі, які панували цього дня, чудово доповнювались теплою сонячною погодою, яка видно теж є прихильником велоспорту та мальовничими пейзажами дендропарку, що радісно прийняв в свої володіння велосипедистів затишком, чистотою та зеленню природи.

Завершували свято кавер-гурт «POCHEP BEAT», який подарував слухачам власні обробки пісень таких відомих світових гуртів як «Nirvana», «Rammstein» та ін., а також потужне виконання рок-версії гімну України, від якого йшли мурашки по шкірі та підіймали всіх співати його разом з ними.

Втомлені, радісні, щасливі велосипедисти потроху роз’їжджались по домівках, виснажені, але задоволені організатори розбирали сцену, над дендропарком запала тиша, яка зазвичай виникає після великих та гучних свят, наповнених драйвом і добротою.

На такій ноті завершився 10-й ювілейний Велодень у Полтаві. 

 

Велика подяка колективу магазину "Велоцентр", мережі магазинів «Рідне Село», ГО «Спорт для всіх», ГО «Велополтава», кафе «Papa Burger», автосалону «Toyоta», кав’ярні «My Kava»,  майстерні "Ashwood", мережі заправок "Надежда", ресторану "Диканька", пивоварні "Провінція", маркетинговому агенству "AG PR", Першій галушковій мануфактурі "Комора", Полтавській міській раді та меру нашого міста Олександру Мамаю за організацію свята, колективу PR Misic за представлення сцени, апаратури та якісного звуку, і всім, хто нам допомагав і прийняв участь в святі Всеукраїнський Велодень.

 Окрема подяка незмінному ведучому нашого свята Сергію Калаптуровському за створення веселої атмосфери і проведення свята.

автор статті: Олександр Займак

 

 

 


Maxxis
Knog
Onride
Marin
Royalbaby
Comanche
Trek
Fuji
Trinx
Cube
Fenix
Сontinental