Екологічний фестиваль відбувся у Полтаві

  • 24.04.2016

23 квітня, Полтава від самого ранку очищалася від бруду. Організатори цьогорічного фестивалю хотіли привернути увагу людей до  здорового мислення та способу життя.

“Головна мета, щоб не ми розважали людей, а люди, як це роблять в багатьох європейських містечках, приходили з гарним настроєм і гарно проводили час. Ми даємо можливості, а кожен сам для себе вирішує, як їх використати”, сказала організатор фестивалю Юлія Пашковська.

Представниця об’єднання «ЕкоЛтава» Маргарита Мостова розповіла: «Фестиваль є святковою частиною акції «Зробимо Україну чистою разом!». Вранці прибираємо, ввечері – відпочиваємо. Розважальна програма складатиметься із багатьох цікавинок: дитячі екологічні бригади будуть агітувати на екологічу тему, далі запланована програма виступу полтавських гуртів, а також гостей з Києва та Дніпропетровська. На заході присутні переважно ті полтавці, які зранку брали участь у прибиранні, але долучаються до фестивалю й інші містяни. Загалом сьогодні чимало людей проявили свідомість і прийшли прибирати разом з нами. Найбільш вражаючими за кількістю учасників прибирання було Співоче поле імені Марусі Чурай, хоча й інші локації теж не менш чисельні».

Колектив магазину "Велоцентр" також долучився до фестивалю провівши майстер клас з налагодження велосипедів, ще раз показавши
полтавцям альтернативу автомобіля -велосипед як здоровий і екологічний вид транспорту.Механіки магазину "Велоцентр" розповідали і навчали всих бажаючих, як правилньо  налагоджувати велосипед, якими мастилами його змащувати, та дбати за ним. Також всі бажаючі мали змогу ознайомитись з усими видами інструментів які використовуються для ремонту та налагодження велосипеда, і почути багато цікавої і корсиної інформації, про двухколісий вид транспорту.

 

  

 

 

  

  


Maxxis
Knog
Onride
Marin
Royalbaby
Comanche
Trek
Fuji
Trinx
Cube
Fenix
Сontinental