Свято Всеукраїнського Вело дня по Полтавськи.

  • 23.05.2016

21 травня 2016 року в Полтаві пройшов Всеукраїнський Велодень, в якому взяли участь приблизно 500 велосипедистів, в тому числі і з Харкова та інших міст.

Старт Велодня розпочався традиційно в Корпусному парку з велогонки самих юних велосипедистів, в якій прийняло участь 16 дітлахів. Жоден учасник гонки не залишився без подарунків від організаторів свята.

На наступний рік організатори планують зробити гонку ще цікавішою для наших малюків.

По завершенню дитячих перегонів маршали об’явили старт велопараду, і велосипедисти почали вибудовуватись в колону для проїзду центральними вулицями міста.

Кінцевою зупинкою вело параду була мальовнича місцина на території вейк-парку Wake'n'Fun , де на велосипедистів чекали самі організатори свята, та багато розваг.

З святом учасників Велодня привітали зі сцени від імени колективу магазинів «Велоцентр» та «Велокідс».

А потім - розпочались конкурси та розваги, в яких приймали участь всі гості свята від самих маленьких до дорослих. Настрій свята літав над WAKE park-ом весь день, багаття, шашлики, музика та сміх були головними цього дня.

Під час свята всі бажаючі мали змогу покататись на вейкборді (часто просто вейк, від англ. Wakeboard: wake - кільватерна хвиля, board - дошка)..

Після завершення конкурсів на глядачів чекали виступи рок- колективів.

Нелегка задача розігрівати публіку випала молодому гурту «Ктулху», які вийшли на сцену першими.

А потім імениті полтавські музиканти «Майор Пронін» одразу підняли градус відриву на високу планку, і народ під сценою відривався як міг.

Далі естафета перейшла в руки не менш іменитих музикантів з гурту «Онейроїд», музика яких вже не залишила сидіти жодного учасника нашого свята.

Втомлені, але щасливі велосипедисти почали роз’їжджатись по домівках, несучи в собі атмосферу радості, яку подарувало нам сьогодні свято Всеукраїнського Велодня.


Велика подяка колективу магазинів "Велоцентр" та "Велокідс" за орагнізацію свята, колективу вейк-парку Wake'n'Fun, окрема подяка ведучому нашого свята Сергію Калаптуровському за створення веселої атомсфери і проведення свята, і всим хто нам допомагав, і прийняв участь в святі Всеукраїнський Велодень.

До нових зустрічей в наступному році!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 


Maxxis
Knog
Onride
Marin
Royalbaby
Comanche
Trek
Fuji
Trinx
Cube
Fenix
Сontinental