В Полтаві пройшли перші змагання з Urban downhill!

  • 18.04.2016

17 липня 2016 року в історичному місці Полтави біля Білої альтанки за організацією команди Poltavaridersteam  та сприяння магазину «Велоцентр» та  вперше в Полтаві пройшли змагання з Urban downhill. Що ж таке downhill? Сама дисципліна downhill являє собою швидкісний спуск з гори на час. Траса для таких змагань будується з різних крутих схилів, різкі повороти з контр уклонами, трампліни, каміння і інші перешкоди. Отже, Urban downhill - це швидкісний спуск в міських умовах, траса якого складається з побудованих дерев’яних трамплінів, по ходу траси міські сходи в парках і  таке інше. Ідея проведення таких змагань в організаторів зріла 2 роки, на підготовку та організацію пішло 5 місяців. І ось, незважаючи на спеку, біля Білої альтанки зібрались близкьо 50-ти велосипедистів фактично з усієї України.  Траса проходила схилами Іванової гори: від Білої альтанки, перетинаючи вулицю ХТЗ і спускаючись по вул. Мазуровській з фінішем біля 20-ї школи, що по вул. А.Кукоби. Градус спеки, яка в цей день була неймовірною та просто  зашкалювала,  доповнювався величезною енергетикою, велосипедним адреналіном та драйвом, який задавали гонщики та їхні вболівальники, яких теж приїхало і прийшло чимало.

Незважаючи на те, що отримати дозвіл в міської влади було вкрай складно, змагання все ж таки пройшли на високому рівні в позитивній атмосфері .

В кінці змагань відбулось урочисте нагородження призами від головного спонсору змагань магазину «Велоцентр».

Сподіваємось, що в майбутньому такого рода змагання будуть ставати більш популярними та розвиватись до всеукраїнських масштабів.

 

Результати змагань:

 

 

 

      

 

 

 

 


Maxxis
Knog
Onride
Marin
Royalbaby
Comanche
Trek
Fuji
Trinx
Cube
Fenix
Сontinental