Знижка 10 відсотків на круті рукавиці Fox

  • 08.10.2018

Якщо ви активно катаєтесь то велика ймовірність, що за минулий сезон ваші рукавички зносились чи просто набридли. Тому саме час завітати до нас і придбати нові рукавички Fox зі знижкою!

  • FOX Attack  - тонкі рукавиці виготовлені в лаконічному дизайні для тих хто цінує комфорт і відчуття керма. Верх моделі виготовлений з дихаючої синтетичної тканини, яка відмінно відводить вологу, долоня оброблена тонкою штучною шкірою Clarino, а неопренові вставки в області кісточок забезпечують додатковий захист. 

  • FOX Ranger - легкі, еластичні рукавички, які відмінно підійдуть для теплої пори року. Верх моделі виготовлений з дихаючої синтетичної тканини, а долоня оброблена подвійним шаром штучної шкіри Clarino.

  • FOX Dirtpaw Race - високоякісні універсальні рукавиці особливістю даної моделі є захисні накладки в нижній частині долоні на кісточках. Одним словом - оптимальний вибір для райдерів всіх рівнів.

  • FOX Ascent - самі легкі рукавички в лінійці Fox - для тих, хто цінує лаконічний дизайн, комфорт і звичайно ж відчуття керма. Верх моделі виготовлений з еластичної лайкри; долоня оброблена гладкою козячою шкірою для додаткового комфорту і довговічності. Завдяки спеціальним накладкам на кінчиках великого та вказівного пальців. Такі рукавиці підходять для роботи з сенсорними дисплеями. 


Maxxis
Knog
Onride
Marin
Royalbaby
Comanche
Trek
Fuji
Trinx
Cube
Fenix
Сontinental